Wij nemen maatregelen tegen het

Corona-virus

Beste Veluwe liefhebber!

Graag informeren wij je uitgebreid over de maatregelen die wij hebben genomen tegen verdere verspreiding van het corona-virus. 

Wij vinden het welzijn van onze medemens erg belangrijk. Daarom hebben wij ervoor gekozen om diverse extra maatregelen te nemen om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen. 

Ons park kenmerkt zich door de vrije ruimte en natuur. Bij uitstek een plek waar je juist heerlijk kunt genieten van de rust & ruimte. Geen reden dus om je verblijf op ons park af te zeggen of te verplaatsen. Op de plekken waar mogelijk meerdere personen tegelijkertijd komen; zoals onze receptie, animatie en horeca hebben wij maatregelen genomen. De genomen maatregelen vind je hieronder terug. 

Wij hopen op je begrip en hopen dat we er gezamenlijk voor kunnen zorgen dat het virus snel onder controle is. Heb je vragen? Wij staan je graag te woord. 

Tot ziens in Hoenderloo!

Veluwse groet, Danny

Ambassadeur

Bungalowpark Hoenderloo

Restaurant De Boskantine is gesloten

Zoals alle horecagelegenheden in Nederland is familierestaurant De Boskantine is per 14 maart gesloten. Tevens hebben wij besloten om per 22 maart ook onze bezorgservice te sluiten. Dit doen we om ook deze contactmomenten te vermijden en daardoor verspreiding van het virus tegen te gaan.

1.

Incheck procedure aangepast

Onze in- en uitcheck procedures passen we aan. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Alleen in deze periode doen we het anders dan anders. Onze receptie hebben wij gesloten. Voorafgaand aan het verblijf ontvang je een email met alle benodigde incheck informatie. Op het park word je vooraan de parkeerplaats opgevangen. Bij het uitchecken kun je gebruik maken van 'de witte brievenbus' naast de voordeur van het hoofdgebouw.

2.

Animatie beperkt

Ons animatieprogramma is beperkt. De groepsactiviteiten hebben wij gecanceld. Voor onze kleine gasten hebben wij speciale knutsel pakketjes gemaakt zodat ze zich tijdens het verblijf goed kunnen vermaken. Onze binnenspeeltuin is helaas ook gesloten. Wel zijn onze buitenspeelvoorzieningen geopend. 

3.

Geen contant geld

Wij hebben ervoor gekozen om geen contant geld meer aan te nemen en ook het pinnen zoveel mogelijk uit te stellen. Betalingen laten wij verlopen via betaalverzoeken. Daarnaast vragen we gasten om zoveel mogelijk openstaande rekeningen vooraf, via overschrijving te betalen. 

4.

Gastenservice en minishop gesloten

Onze gastenservice en minishop zijn hebben wij per 19 maart gesloten. Tot 17.00u zijn wij bereikbaar op ons algemene telefoonnummer (055 378 1808). Ook kun je ons bereiken via WhatsApp. Na sluitingstijd is het 'storingsnummer' (055 378 1288) bereikbaar voor dringende vragen. Voor boodschappen verwijzen wij je door naar de Spar in Hoenderloo.

Onze voorzieningen zijn wel gewoon te gebruiken. Zo kun je gewoon fietsen huren bij onze receptie en bijvoorbeeld het kabouterpad lopen. Mocht je hier gebruik van willen maken neem dan even telefonisch contact met ons op.

5.

Desinfectie in bungalows

Onze huishoudelijke dienst neemt per bungalow meer tijd om de bungalow extra grondig schoon te maken. Met speciaal desinfectiemiddel worden alle contactpunten, zoals deurklinken en lichtknoppen en alle oppervlakten bovenop de gewone schoonmaak daarvan, extra gedesinfecteerd.

6.

RIVM

Uiteraard volgen we verder de voorgeschreven maatregelen van het RIVM op. Dat betekent extra hygiëne maatregelen en een protocol wat te doen bij symptomen. 

Wij houden nauwlettend de ontwikkelingen in de gaten en zullen, wanneer dit nodig is, onze maatregelen aanpassen.

6.

Stuur ons gerust een bericht!

 

Krimweg 140

7351 TM Hoenderloo

055 378 1808

service@bungalowpark-hoenderloo.nl

>>WhatsApp

Bungalowpark Hoenderloo

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Twitter - White Circle