Over ons

Over ons

Bungalowpark Hoenderloo

Wij werken zonder managers in een platte organisatie. Dit vraagt veel zelfstandigheid en ondernemerschapskwaliteiten. Wij zijn een eigenzinnig en betrokken familiebedrijf, gelegen midden in de Veluwse bossen.

 

Gastheerschap staat bij ons altijd centraal, onze missie is dan ook "Vrienden maken door een onvergetelijke ervaring te bezorgen". Dit doen wij door onze gasten te verassen en door continu bezig te zijn met het verbeteren van onze gastenservice.

 

Bungalowpark Hoenderloo is een uniek bedrijf dat nooit stil staat; wij zijn altijd bezig met ontwikkelen en zijn innovatief op het gebied van klantbeleving en organisatiestructuur. Wil je meer weten over ons mooie bedrijf en de manier waarop wij invulling geven aan onze missie en kernwaarden? Bekijk een van de onderstaande video's of lees het BPH (Bungalowpark Hoenderloo) Handboek!

Familierestaurant De Boskantine

Op ons mooie park is ook Familierestaurant De Boskantine gevestigd. Gasten kunnen hier lekker lunchen met de kinderen, uit eten met de hele familie of een gezellig personeelsuitje. Verrassende gerechten voor een goede prijs en altijd voor ieder wat wils. Kinderen kunnen zich lekker uitleven in de indoorspeeltuin of bij mooi weer in de natuurlijke speeltuin aan het terras. Hier kun je terecht voor een onbezorgd avondje uit. Wij zijn van plan om hét familierestaurant van de Veluwe te worden!

Meer weten over ons bedrijf? Download het BPH handboek en

Cover handboek.png

"Maak kennis met Bungalowpark Hoenderloo"

 

Solliciteren?

Vragen?

Wij zijn te bereiken via: 055 378 1808

werken@bungalowpark-hoenderloo.nl

 

Stuur ons gerust een bericht!

Bungalowpark Hoenderloo

 

Krimweg 140

7351 TM Hoenderloo

055 378 1808

service@bungalowpark-hoenderloo.nl

>>WhatsApp

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle