Onze ambassadeurs aan het woord

4 Sep 2019

| Ambassadeur

Wij krijgen van onze gasten en bezoekers regelmatig de vraag: "waar kan ik het beste wild tegenkomen?" Het zien van wild blijft een magisch moment. Soms hebben onze gasten geluk en lopen de zwijnen en reeën letterlijk in de voortuinen van de bungalows. De andere keer vraagt het wat meer speurwerk. Als ervaren Veluwe ambassadeurs kunnen we onze gasten natuurlijk wel tips meegeven om het speurwerk te vergemakkelijken. Vandaar dat wij bezig om de 10 mooiste wildspot plekken in de omgeving van Hoenderloo in kaart te brengen.

En inmiddels zijn de eerste twee wildspot routes een feit! Voor de derde route in de reeks  op pad geweest om het wildscherm...

15 Sep 2018

| Ambassadeur

Samen met Staatsbosbeheer organiseren wij geregeld unieke wildspot excursies. Ik ben een keer mee geweest om deze unieke excursie zelf te beleven. Benieuwd hoe ik dit ervaren heb? Lees dan snel verder!

Op zoek naar de vijf grootste wilde dieren van de Veluwe, wandelden we met ongeveer vijftien personen onder leiding van boswachter Hans van Staatsbosbeheer richting het verscholen natuurtheater. Onderweg kwamen we al veel sporen tegen en leerden we veel over de natuur. Ook de kids hadden de tijd van hun leven.

“We werden verrast door een stuk of vijftien zwijnen en drie edelherten”

De laatste 100 meter moesten we geruisloos – door het stiltegebied...

17 May 2018

| Ambassadeur

Ervaar een indringend geluid van de stoomfluit, het stampen, de stoomontwikkeling en de trekkracht van de machtige stoomlocomotieven. Ontdek de prachtige Veluwe al rijdend tussen Apeldoorn en Dieren met de stoomtrein, een beleving voor het hele gezin!

Het geluid van de stoomfluit hoor ik vanuit mijn huis in de zomer bijna dagelijks, verder had ik ook de stoomtrein zelf wel al vaker zien rijden over de Veluwe en ook reed ik weleens langs het station in Beekbergen. Steeds vaker werd mijn aandacht getrokken door dat zware zwarte voertuig. Dit voorjaar wist ik het zeker, ik moest eens mee op een rit van Apeldoorn naar Dieren.

Al rijdend in dit oude...

Please reload

 
 
 

Stuur ons gerust een bericht!

 

Krimweg 140

7351 TM Hoenderloo

055 378 1808

service@bungalowpark-hoenderloo.nl

Bungalowpark Hoenderloo

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Twitter - White Circle